webshop
TEST2
Minerale Mascara Black

Minerale Mascara Black

Prijs: 30,00 euro incl. % btw

Productomschrijving

 • Minerale Superlash Mascara - 100% natuurlijk & vegan (Nieuwe formule!) Laat jouw ogen de show stelen! Deze minerale mascara verlengt, verdikt en geeft een geweldig volume aan jouw wimpers. Onze innovatieve nieuwe formule is puurder dan ooit (100% natuurlijk!) en is gemaakt met botanische ingrediënten die jouw wimpers niet alleen mooi maken maar ook verzorgen en niet uitdrogen! Ingrediënten zoals quinoa extract en biologische arganolie zorgen voor sterkere, verzorgde, gezonde wimpers. Groeistimulerende vitamines (B7) garanderen prachtige wimpers. Deze mascara geeft jou al na één laagje het effect van valse wimpers. De mascara is zacht voor de wimpers, maar toch waterbestendig en het blijft de hele dag zitten zonder vlekken te maken. Het borsteltje zorgt ervoor dat de mascara mooi en gemakkelijk aangebracht kan worden. Uiterst geschikt voor gevoelige ogen!

Gebruiksaanwijzing

  Breng één laagje aan om de wimpers langer te doen lijken. Breng een tweede laag aan voor meer dikte en volume. Tip: beweeg je hand lichtjes heen en weer (zig-zag beweging) tijdens het aanbrengen om de wimpers mooi te scheiden en de ogen te accentueren. 
   De voordelen van de minerale mascara:
   Verlengt en geeft volume
   Waterproof
   Vlekt niet
   Voedt en versterkt wimpers
   Vrij van petrochemicaliën
   Geweldig voor gevoelige ogen Veganistisch en cruelty-free
   Vrij van nanodeeltjes, parabenen, bismutoxychloride, talk, formaldehyde, minerale oliën, vulstoffen, gluten, geurstoffen, conserveermiddelen en genetisch gemodificeerde ingrediënten

© 2022 belle-et-beaute.be with webcreator available