Lichaamsverzorging

Alexandrite permanente laserontharing

Ontdek de nieuwste generatie op gebied van laserontharing.Met de Alexandrite Laser ben je verzekerd van een behandeling van topkwaliteit!Het geavanceerde toestel beschikt over de meest vernieuwende technieken, die voor een veilige encomfortabele ervaring zorgt.Bovendien heeft het 3 verschillende golflengtes, waardoor de Alexandrite geschikt is voor alle huid- alshaartypes. Verder is het uitgerust met een Sapphire Ice-systeem, die voor een absolute bescherming enafkoeling van de huid zorgt. Ook heel belangrijk is dat de Alexandrite laserbehandeling pijnloos is.

De oplossing voor een voortdurend probleem!

Velen zijn op zoek naar een manier om komaf te maken met ongewenst haar op bepaalde delen van hetlichaam. Er zijn heel veel tijdelijke methodes (scheren, harsen,…) maar er is slechts één technologie dieeen definitieve oplossing biedt: permanente laserontharing.Permanente laserontharing is de oplossing om ongewenste haargroei op een veilige en duurzamemanier uit te roeien.

Hoe werkt laserontharing ?

Tijdens de behandeling wordt de huid gereinigd en ontsmet en wordt een laagje verkoelende gelaangebracht.De gekoelde behandelkop van de laser wordt geplaatst op het te behandelen gebied.De energie flits, welke maar een fractie van een seconde duurt, richt zich op het pigment onderaan hethaar, de onderliggende weefsels worden hierbij niet aangetast.Per puls worden meerdere haartjes in een gebied bereikt.Het laserlicht wordt dus alleen geabsorbeerd door de melanine van het haar en het haarzakje.Het zet zich om in warmte om de haarwortel te verwijderen. Het haartje kan nooit meer terug groeien.Een bijkomend voordeel is dat de grootte van de poriën afneemt en de huid niet enkel zachter aanvoelt,maar er ook glad en verzorgd uitziet.

Voor wie is laserontharing geschikt?

Permanente laserontharing is de oplossing voor ongewenste haargroei bij vrouwen en mannen, endit op alle delen van het lichaam, voor zowel esthetische als therapeutische doeleinden (ingegroeidehaartjes, haarwortelontsteking door veelvuldig scheren,…)

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

de groeicyclus van het haar bestaat uit 3 fases:
• de anagene fase (groeifase),
• de catagene fase (overgangsfase)
• de telogene fase (rustfase)

Een laserbehandeling is het meest actief op de haren die in de groeifase zijn. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om een optimaal resultaat te kunnen bereiken.
De volgende laserbehandeling kan pas plaatsvinden als een nieuwe groep haartjes de groeifase heeft bereikt. Daarom wordt tussen de laserbehandelingen bij voorkeur een tussentijd van 6 weken genomen. 

Het aantal nodige sessies is afhankelijk van de soorten haren en de mate van overbeharing. Gemiddeld zijn er  10-12 behandelingen nodig (dit afhankelijk van verschillende factoren). Na een succesvolle laserbehandeling zijn 85 à 95% van de haartjes definitief verdwenen, tijdens een jaarlijkse nabehandeling worden ook de overige en nieuwe haartjes verwijderd

© 2024 belle-et-beaute.be with webcreator available