LPG Endermologie®

Wat is LPG Endermologie®

In tegenstelling tot de technieken die op de markt beschikbaar zijn, biedt LPG® endermologie een100% natuurlijk alternatief: de slapende cellulaire activiteit in het hart van onze huidopnieuw activeren om te strijden tegen alle onesthetische tekenen (rimpels, verslapte huid,hardnekkige rondingen, sinaasappelhuid, …).De mechanische stimulatie van cellen, endermologie® genoemd, maakt het mogelijk om hunontwakingsproces opnieuw te starten, op een natuurlijke en pijnloze manier.

Voor het gezicht
De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijkesynthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt hetvoor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid),elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezigzijn, opnieuw op gang te brengen.

Voor het lichaam
Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerdmet een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op deafvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid,sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijkom rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijnin onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, dieaanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen).

Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma:slankheid of stevigheid?

Vetten afbreken

Dankzij de nieuwe gepatenteerde behandelingskop Alliance, maakt endermologie® het mogelijk om de zones die bestand zijn tegen fysieke inspanning en voedselhygiëne te behandelen en te verfijnen(armen, rug, buik, taille, dijen, ...) met een precieze aanpassing aan de behoeften van elke huid. Vanaf 3 sessies wordt het silhouet verfijnd en verdwijnen rondingen exact waar men dit wenst (-3,4 cm tailleomtrek!)

Cellulite gladstrijken

Cellulite, waardoor 90 % van de vrouwen, zelfs de slankste en meest sportieve, door worden getroffen,resulteert in de opslag van vetten in de adipocyten (vetcellen) en tot de vasthouding van water rondomdeze cellen.Vanaf 3 sessies worden de vetkussentjes afgevlakt (67 %*) en wordt de huid gladder en zachter.

Huid verstevigen

Gewichtsschommelingen, zwangerschappen, het verstrijken van de tijd... De huid verliest geleidelijk haar veerkracht en soepelheid. Zelfs als deze huidverslapping het hele lichaam betreft, zullen sommige zones hier gevoeliger voor zijn: de binnenkant van de dijen, de buik, de armen enz. Vanaf 3 sessies wordt de kwaliteit van de huid beter (71 %*), wordt ze zichtbaar jonger, veerkrachtiger.

Terug lichtere benen

Zware en pijnlijke benen, opgeblazen kuiten of voeten... Deze symptomen wijzen op een slechte bloedenlymfecirculatie. De toxines hopen zich op in het organisme, wat de verschillen in volume op één dag of op verschillende momenten tijdens de vrouwelijke cyclus verklaren. Het gevoel van welzijn is onmiddellijk, al vanaf de 1e sessie. Enkels worden slanker, benen worden lichter en krijgen snel hun natuurlijke welving terug. Deze zowel doeltreffende als aangename drainage van de benen wordt vooral aanbevolen tijdens de zwangerschap.

LPG ENDERMOLOGIE®

LPG ENDERMOLOGIE®

De rimpels vullen

De huid verliest haar densiteit en verzakt, waardoor rimpels en plooien worden gecreëerd, voornamelijkop het gezicht, de hals, het decolleté en de handen. Andere externe factoren zoals zon, stress, tabak ofvervuiling kunnen ervoor zorgen dat ze sneller verschijnen. Naargelang het aantal sessies, wordt de huidzichtbaar steviger en van binnenuit voller. Rimpels en kraaienpootjes worden zichtbaar afgevlakt (87%*), met behoud van de natuurlijke expressie van het gezicht.

De teint verhelderen

Stress, vervuiling, slaapgebrek of tabak zijn allemaal factoren die de huid dof maken: de veneuze enlymfatische microcirculatie vertraagt en toxines hopen zich op. De huid verliest haar glans en de teintwordt onregelmatig. Al vanaf de eerste sessie is de huid veel zachter en de teint 2 keer stralender*. Deideale bondgenoot voor een onmiddellijk stralende look voor een avondje uit of een evenement!

De huid verstevigen

De huid verliest haar stevigheid en verzakt. De gezichtsovaal verliest haar stevigheid en veerkracht, deneus- en kinplooien (lachrimpels) worden dieper, de oogleden verslappen. De huid wordt geleidelijkslapper, wat geleidelijk leidt tot een algemene verzakking van het gezicht.De huid is versterkt en steviger (+70 %*) en hervindt haar natuurlijke spanning. De huid wordtgeleidelijk steviger. De gezichtsovaal wordt hertekend voor mooiere contouren.

De dubbele kin verkleinen

Een dubbele kin ziet er niet echt esthetisch uit en treft zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden:het vervormt de gelaatstrekken en belast het gezicht. Dit is meestal het gevolg van een accumulatievan vetafzetting maar kan ook gepaard gaan met huidverslapping vanwege een tragere synthese vande natuurlijke collageen- en elastineweefsels. Het gezicht wordt zichtbaar verfijnd en krijgt terugharmonieuze volumes, dankzij de unieke techniek om de adipocyten (vetcellen) doeltreffend af te voeren.


© 2024 belle-et-beaute.be with webcreator available