Make-up

Wat is permanente makeup?

Elke vrouw wil er graag op elk moment van de dag perfect verzorgd uit zien.
Gewone make-up kan aan deze eis niet tegemoet komen. Permanente make-up wel!
Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt, of u looptdoor weer en wind en zelfs als u tijdens een romantische film een traantje wegpinkt. Op elk moment van de dag een verzorgde uitstraling.
Zelfs wanneer alle gewone make-up verwijderd is, is het gezicht nog niet 'kaal' want de aangebrachte accenten maken het gezicht sprekend. Doordat u geen make-up meer hoeft aan te brengen bespaart u zich dagelijks veel tijd.

Vakmanschap

Het mag voor zich spreken dat het van belang is dat de pigmentatie vakkundig gebeurt. Wat vakkundigheid betreft bent u bij uw Permanente make-up specialiste in goede handen. Uw specialiste is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld. Uw specialiste heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen. De jarenlange ervaring en deskundigheid van docenten en de unieke Nouveau Contour methode,waarin de modernste technieken zijn opgenomen, is uw garantie voor kwaliteit.


op volgende data zijn er nog vrije plaatsjes : 

vrijdag 26 januari 2024 - 9u tot 12u

donderdag 7 maart 2024 - 9u tot 13u30

dinsdag 12 maart 2024 - 9u tot 18u

dinsdag 30 april 2024 - 9u tot 12u

vrijdag 21 juni 2024 - 9u tot 16u

vrijdag 13 september 2024 - 9u tot 12u

zaterdag 19 oktober 2024 - 9u tot 14u

dinsdag 26 november 2024 - 9u tot 12u

woensdag 18 december 2024 - 9u tot 12u

WENKBRAUWEN


Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat. Eventuele littekens in de wenkbrauwenkunnen eveneens met permanente make-up worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger teveel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt uw gezicht weer compleet.Er wordt nu bijna uitsluitend met de nieuwe 'Hairstroke' techniek gewerkt. Hierbij is het verschil met de natuurlijke wenkbrauw uiterst klein. 'Hairstroke' is de vernieuwende meest natuurlijke techniek voor de wenkbrauwen, geen blokkige wenkbrauwvormen, maar een heel natuurlijke wenkbrauw met de'haartjes'-techniek.

   

OGEN


Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid.Bij de eyeliners wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag.Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht.Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te maken over uitgelopen make-up !

LIPPEN


Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt.Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een minder opvallende lipliner die een vage lipcontour weer mooi vormgeeft.Daarnaast is het mogelijk om uw lipliner in schaduw-effect te laten verlopen of zelfs uw gehele lippen te pigmenteren waardoor u geen lipstick meer hoeft aan te brengen.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?
Over het algemeen blijft permanente make-up 3 - 5 jaar aanwezig. De intensiteit van uw permanente make-up kan in de loop der tijd wel licht vervagen. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Dit heeft ondermeer te maken met de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en de invloed van het uv-licht. 
Hoe lang duurt een behandeling?
Over het algemeen duurt een behandeling inclusief voorgesprek, voortekenen, kleurkeuze, pigmentatie en afhandeling ongeveer één tot anderhalf  uur. 
Is het eindresultaat meteen zichtbaar?
Nee. De eerste week zal de pigmentatie aanmerkelijk donkerder zijn dan het eindresultaat. Na een periode van circa 3 tot 5 weken zal het eindresultaat van de pigmentatie pas zichtbaar zijn.De kleur neemt circa 40% in intensiteit af binnen een week. 
Is permanente make-up veilig?
Ja. Er wordt uitsluitend volgens de strenge Hygiëne- en Arbeidsomstandigheden gewerkt. Bovendien wordt bij elke behandeling gewerkt met een nieuwe steriele naald, welke na de behandeling wordt vernietigd. 
Nieuw ! Tepelhof pigmentatie en littekencamouflage
Helaas worden er dagelijks vrouwen geconfronteerd met borstkanker. Het doel van deze behandeling is om deze vrouwen hun zelfvertrouwen en 'vrouw-zijn' terug te geven en dit door dermopigmentatie. Voor deze behandelingen is er een intake gesprek gewenst om zo een zicht te hebben op de behandelingen een richtprijs te kunnen geven. Zijn er andere littekens die u wenst te camoufleren, elk litteken kan perfect behandeld worden.

Prijzen

WENKBRAUWEN

Microblading


350

Microblading + schaduw

365

Perm. makeup hairstroke

380

Ogen

Kayal 
(lijntje onder)

195 

eyeliner 
(lijntje boven)

285 

oogcontour fijn

340 

Oogcontour breed

395 

Advanced oogcontour

430

ombre eyes

475

LIPPEN

Lipcontour 

375

ombre lips

465

full-lips

595

full-lips blush

675

Retouches

1ste retouche binnen 6 maand

Gratis

Extra retouche binnen 6 maand

50

opfrissen binnen 1 jaar

-50%

opfrissen binnen 2,5 jaar

-35%

uitnodiging na 2.5 jaar

-20%

uitnodiging na 5 jaar

-10%

Permanente  makeup elders geplaatst opfrissen

-20%

© 2024 belle-et-beaute.be with webcreator available