webshop
TEST2
Lippotlood Earth

Lippotlood Earth

Prijs: 25,00 euro incl. % btw

Productomschrijving

Deze vegan velvet lipstick potloden zijn geen gewone lippotloden, ze zijn zijdezacht, handgemaakt en kunnen dienen als lipliner én als lipstick! Handig om eerst de contour van je lippen aan te zetten en nadien in te kleuren.    Uiteraard zijn de potloden 100% natuurlijk, iets wat heel uniek is voor een lipstick potlood! 

Het potlood verandert in een zijdezachte lipstick op jouw lippen. Je brengt het aan als een lippotlood en het voelt als een heel zachte verzorgende lipstick. Verrijkt met jojoba olie, carnauba- en candelilla wax en vitamine E. 

 Beschikbaar in 3 kleuren : 

Spring is een mooie nude kleur met warme tinten van zalmroze voor een naturelle dagelijkse look. Mooi bij elk type!    

 Earth is een donkerder kleur met een warme ondertoon, met tinten van rood en bruin. Mooi voor een herfsttype, maar ook voor een lentetype want je kan de kleurintensiteit aanpassen. Één laagje voor een zachte look en meerdere laagjes voor meer dekking.   

 Berry is een bessentint met koele ondertoon en geeft een mooie dekking op de lippen. Dit is de meest opvallende kleur van de drie. Mooi voor een winter- of een zomertype.Gebruiksaanwijzing

    Teken met een lippenpenseel met wat lipgloss de contour van de mond. Dit zorgt ervoor dat de lipgloss niet uitloopt en binnen de lipcontour blijft. Begin bij de cupidoboog en ga zo naar de twee buitenste mondhoeken. Kleur nu de mond in met lipgloss.

© 2022 belle-et-beaute.be with webcreator available